Wie zijn wij?

Ik ben Neftis, mama van Udine (2,5 jaar) & Jule (7 maanden). Samen met Marnik beleven wij veel plezier!

Het verhaal achter het merk

Wanneer ik begon met het geven van borstvoeding, heb ik bij enkele hindernissen moeten doorbijten. Het heeft me letterlijk bloed, zweet en tranen gekost. Ik was enorm trots als ik na enkele moeilijke weken "zorgeloos" -oké, dat was het nooit helemaal voor mij maar je snapt me wel ;-)- borstvoeding kon geven. Mijn productie liep vlot, ik had geen pijn meer, ons dochtertje kwam goed bij ... maar plots moest ik - voor de 60ste verjaardag van mijn mama - op restaurant voeden.

Voeden in het openbaar was voor mij eigenlijk de grootste hindernis van allemaal. Ik wou een mooi kleed aandoen maar vond niet echt iets waarmee ik praktisch kon voeden. Het aanbod in mijn kast was ook vrij klein want mijn nieuwe lichaam paste ook nog niet terug in mijn gewone kledij. Ik deed uiteindelijk één van mijn voedings-t-shirts aan waar ik me niet mooi en goed in voelde maar wel zelfzekerder. Toen we thuis kwamen, zei ik tegen mijn vriend dat ik deze kleding zag als een straf. Omdat we samen vinden dat mama's die borstvoeding geven (in het openbaar) beloond moeten worden, is het vooral belangrijk dat deze mama's zich goed, mooi en zelfzeker voelen in hun kleding.

En zo ... ontstond Latte Mamiato.

klein begonnen

Ik hoor het je al denken, 'oei, maar enkele stuks te koop' en terecht want ik zou mezelf ook die vraag stellen als ik op onze site terecht kwam. Ik ben kleuterjuf, Marnik heeft zijn hoofdberoep en dus doen we dit in bijberoep. We zijn klein gestart met een kleine oplage om te zien of lattemama's dit nodig hadden en wilden. Ondertussen is onze vraag beantwoord en zijn er al meer dan 1000 lattemama's tevreden dankzij ons merk! We willen organisch groeien tot een merk dat toegankelijk is voor elke lattemama.